[NEW] Chords Kunci Gitar Didi Kempot - Awu Merapi Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : G D C G
Am D G Em
Am D G D

G D
…Nengendi Kudu Lungo
C G Em
…Naliko Putihe Awu tibo
A D
Tilas Lakumu Soyo ora Ketoro...

G D
...Nengendi kudu Mlaku
C G
Nuruti kareping Atiku
Am G Em
…Tak gegem gegayuhan Lan impenku
C D Em
Senajan abot sikilku tak Nggo Lumaku

Musik: G D C Am G
cord kord chord Didi Kempot - Awu Merapi kunci gitar Am G chords Didi Kempot - Awu Merapi lyrics Em
Am D G D

Reff:
G D
…Mawa sing abang ing Pucuk Merapi
C G D
Udan awu seprene sing dadi Seksi….
G D
…Setu pahing sing dadi Pangeling eling
C D
Eling sliramu naliko tak Sanding

C G Em
Uwis sewindu aku nggoleki Sliramu
C D
Rino wengi...ora Ketemu...
C G Em
nengendi papan lan Dunungmu
C D G D..
Yen ketemu Ebo bungahing Atiku..

Int : G lirik terjemahan arti indonesia Didi Kempot - Awu Merapi download mp3 D C G
Am D G Em
Am D G D G

G D
...Nengendi kudu Mlaku
C G
Nuruti kareping Atiku
Am G Em
…Tak gegem gegayuhan Lan impenku
C D Em
Senajan abot sikilku tak nggo Lumaku

Musik: G D C Am G
Am G Em
Am D G D

Kembali ke : Reff